Het Poederbaas NK & BK Freeride Festival

Het Poederbaas NK & BK Freeride Festival

Het Nederlands en Belgisch Kampioenschap Freeride vindt dit jaar weer plaats van 9 tot en met 16 maart!

Het is weer die tijd van het jaar waarin adrenaline en opwinding samenkomen op de besneeuwde toppen van Kappl. Van 9 tot en met 16 maart zal Kappl het epicentrum zijn van freeride-actie, want Poederbaas organiseert het Nederlands en Belgisch Kampioenschap Freeriden samen met een festival voor bezoekers. Bereid je voor op een week vol spectaculaire runs, onverschrokken concurrentie en een onvergetelijke sfeer.

Voor de onbekenden onder ons, freeriden is een discipline binnen het skiën en snowboarden waarbij deelnemers off-piste terrein verkennen en uitdagende hellingen bedwingen, vaak met steile afdalingen, diepe poedersneeuw en natuurlijke obstakels. Het is een combinatie van moed, behendigheid en een diepgewortelde liefde voor de bergen.

Het belooft weer een spektakel te worden, met getalenteerde deelnemers uit beide landen die strijden om de eer en de glorie. Maar het gaat niet alleen om de wedstrijd; het gaat ook om de gemeenschap en het delen van passie voor de sport. Daarom zijn er verschillende wintersportpartners aanwezig om de festivalbezoekers te verwennen met allerlei activiteiten en ervaringen.

Of je nu een doorgewinterde freerider bent of gewoon wilt genieten van de energieke sfeer, er is voor elk wat wils tijdens dit evenement. Van clinics en workshops tot après-ski feesten in de Schafstall, er is geen tekort aan entertainment. Bovendien bieden de wintersportpartners de mogelijkheid om de nieuwste uitrusting te testen en zijn wij natuurlijk aanwezig om onderhoud te voorzien. Al met al een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen.

Dus, heb je nog de mogelijkheid om te boeken, stof je ski's of snowboard af en bereid je voor op een week vol spanning en sensatie in Kappl. Of je nu deelneemt aan de wedstrijden, deelneemt aan de festiviteiten of gewoon geniet van de prachtige bergomgeving, het Poederbaas NK & BK Freeride Festival belooft een evenement te worden dat je niet snel zult vergeten.

Zien we je daar?!

Terug naar blog